1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Prijavite se

Najnovije firme

VKV . ELEKTROTEHNIČAR
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
ELEKTROMEHANIČAR
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Advokat Ermin Gačanović
Korisničke ocjene
 
5.0 (1)
Igraonica Sretna Porodica Tuzla
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Prevodilačka agencija Linguance
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
SUDSKI TUMAČI SARAJEVO
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
DIGITAL MEDIA DESIGN
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Elektromehaničar VKV
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)

Najnovije recenzije

Advokat Ermin Gačanović
 
5.0
Privatna stomatološka ordinacija - Aščerić dr Safet
 
5.0
Privatna stomatološka ordinacija - Aščerić dr Safet
 
5.0
Privatna stomatološka ordinacija - Aščerić dr Safet
 
5.0
Privatna stomatološka ordinacija - Aščerić dr Safet
 
1.0
SWAN - Preciosa
 
1.0
Babina Beauty Centar
 
5.0
BBI Centar
 
4.0
Art Kuća Sevdaha
 
5.0
 
 

4Connect 4Connect Popularno

4Connect
4Connect

Info

Adresa
Put života 14
Telefon
080 022 335 / 033 253 060
E-mail
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 


4CONNECT – Za Vas bez limita!!!

Nakon nešto više od godinu dana od lansiranja brenda, 4Connect promoviše novi kanal prodaje putem savremene e-commerce stranice prilagođene zahtjevima i potrebama lokalnog tržišta u Bosni i Hercegovini.

Za razliku od zemalja u regionu, gdje je zastupljenost online prodaje značajno veća (HR 21% i SRB 12%), online prodaja u BiH se nalazi praktično na početku sa učešćem ispod 1%.

Značajno je napomenuti i to da je 85% ukupne online prodaje područje Kantona Sarajevo, te da je vrijednost 95% kupljenih artikala ispod 100 KM. Trenutni trendovi na razvijenim tržištima su da online kupci prvenstveno traže artikle u retail-u, a potom kupuju iste na web-u zbog konkurentnosti cijena i servisnih usluga. Na nerazvijenim tržištima gdje praktično spada i BiH, trendovi su  praktično suprotni. „Budući online kupci“ traže proizvode na web-u, potom se odlučuju na kupovinu u retail-u koji može ponuditi veći izbor i pristupačnije cijene. Osnovni razlog tome je ubjeđenje kupaca da online kupovina nije sigurna u smislu plaćanja i zaštite ličnih podataka te ograničenosti kvaliteta i sadržaja do sada dostupnih online servisa u BiH.

„Može se reći  da je priča o takmičenju „Zeca i kornjače“ najbolje poređenje rada na e-commerce kanalu između nas i konkurenata. Većina je veoma brzo implementirala web shop-ove bez adekvatne ponude i servisa koji u najvećoj mjeri nisu ispunjavali niti trenutno ispunjavaju ono što promovišu. Problemi u osiguranju načina plaćanja, dostupnost proizvoda na „upit“, ispravnosti i brzine isporuke su velikim djelom razlog zbog čega kupci u BiH, online prodaju još uvijek doživljavaju aprstraktnom.

U proteklih godinu dana tim 4Connect-a i veliki broj partnera je uložio ogroman trud u razvoj i implementaciju projekta koji je sada dobio punu formu te sa sigurnošću možemo reći da je www.4connect.ba prva e-commerce stranica – „Za Vas bez limita!“.“

Ono što 4connect izdvaja, kada je u pitanju e-commerc kanal je da:

1. Bez obzira da li se radilo o iskusnom ili „budućem online kupcu“, 4Connect osigurava maksimalan broj informacija na osnovu kojih kupac može uporediti ponudu te donijeti  odluku o mjestu kupovine shodno svojim potrebama, željama i navikama, jer www.4connect.ba ima oslonac na multibrend retail-u u kojem je zastupljeno preko 50 brendova i u prosjeku 12.000 artikala.

2.  Sve što vidite na www.4connect.ba , je dostupno za isporuku „ODMAH!!!!“Za razliku od nekih dosadašnjih sajtova čiji je status za veći dio proizvoda „na upit“ -  što i nije motivirajuće za kupca.

3. Implementiran je savremeni GeoTrust protokol za zaštitu stranice koji omogućava zaštitu korisničkih informacija i podataka, tako da pruža korisnicima najsavremenije protokole zaštite bilo da koristite računar ili mobitel za pregled ili kupovinu na www.4connect.ba.

4. Implementiran je „e-pay servis“ uz podršku Raiffeisen Banke, koji omogućava sigurno plaćanje korištenjem platnih kartica uz najviše sigurnosne protokole. Ono što je bitno napomenuti je da od momenta potvrde kupovine, www.4connect.ba nema pristup bilo kakvim informacijama kupca što pruža dodatnu sigurnost i smanjuje bilo kakvu mogućnost rizika krađe podataka te se cijelokupna transakcija obavlja u potpuno sigurnom okruženju.

5. Jednostavnost dizajna za pretragu proizvoda i usluga. Dizajn je prilagođen svima, tako da se pretraga može vršiti u odnosu na vaše navike i potrebe. Jasno istaknute akcije i noviteti vam omogućavaju da veoma brzo pronađete proizvode koji predstavljaju trend ili proizvode po konkurentnim cijenama. U koliko ste fan nekog brenda i želite pretragu vršiti po brendovima, servis je prilagođen da u samo nekoliko koraka možete doći do traženog proizvoda za određeni brend.

6.  E-commerce servisi i usluge trenutno obuhvataju:

a) Veći izbor opcija plaćanja (e-pay sigurni servis za online plaćanje, plaćanje po pouzeću i virmansko plaćanje).

b)  Besplatna isporuka u roku 72h na teritoriji BiH za narudžbe 100 KM i više.

c) Store Pickup usluga. Mogućnost on-line kupovine sa opcijom preuzimanja proizvoda na željenom prodajnom mjestu uz dodatni popust.

d)  Servis 60“ pozitive – Posebne promocije po atraktivnim cijenama u trajanju od 60 sekundi!!!

e)  B2C servis podrške za mala i srednja preduzeća.

f)   Detaljne informacije o garantnim rokovima, servisima i servisnim uslugama za sve brendove koji se nalaze u ponudi.

g) Online reklamacije i podrška za brzo otklanjanje bilo kakvih poteškoća u post-prodajnom periodu.

h) Informacije o ostalim mogućnostima i pogodnostima za finansiranje kupovine putem banaka i mikrokreditnih organizacijama. 

7. Servis „4Connect savjetnik“  kupcima omogućava da dobiju informacije o trendovima, novitetima i uputama kako odabrati pravi proizvod. Koristeći 4Connect savjetnik, kupac može lakše i brže doći do potrebnih informacija te u krajnjoj mjeri biti siguran da je odabrao proizvod ne samo po pravoj cijeni nego i upotrebnoj vrijednosti.

U budućnosti, tim 4Connect-a i naše partnere očekuje dosta posla i aktivnosti na osiguravanju najvećeg nivoa kvaliteta usluga koje www.4Connect.ba nudi. Takođe, već sada postoji dugoročni plan implementacije novih servisa o čemu ćemo blagovremeno informisati naše kupce.

U svakom slučaju ukucajte: www.4connect.ba. Kreiran „Za vas bez limita!“.


Zadovoljstvo kupaca je naš najveći uspjeh i zato KOD NAS JE KUPAC KRALJ!

Karta

Korisničke recenzije

Nema korisničkih recenzija ove firme.

Da bi napisali recenziju molimo registrujte se ili se prijavite.
 
FacebookTwitterFeed