1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Prijavite se

Najnovije firme

ELEKTROMEHANIČAR
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Advokat Ermin Gačanović
Korisničke ocjene
 
5.0 (1)
Igraonica Sretna Porodica Tuzla
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Prevodilačka agencija Linguance
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
SUDSKI TUMAČI SARAJEVO
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
DIGITAL MEDIA DESIGN
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Elektromehaničar VKV
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Restoran Picerija Dino
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)

Najnovije recenzije

Advokat Ermin Gačanović
 
5.0
Privatna stomatološka ordinacija - Aščerić dr Safet
 
5.0
Privatna stomatološka ordinacija - Aščerić dr Safet
 
5.0
Privatna stomatološka ordinacija - Aščerić dr Safet
 
5.0
Privatna stomatološka ordinacija - Aščerić dr Safet
 
1.0
SWAN - Preciosa
 
1.0
Babina Beauty Centar
 
5.0
BBI Centar
 
4.0
Art Kuća Sevdaha
 
5.0
Sample banner
 
 

MAMAS ambience MAMAS ambience Popularno

MAMAS ambience

Info

Adresa
Trg heroja 21
Telefon
033 524-459
E-mail
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

MAMAS ambience je firma specijalizirana za dizajn, izradu i montažu namještaja po mjeri, kao npr.: kuhinje po mjeri, spavaće sobe, dnevni boravak, dječije sobe, klizni plakari/američki plakari, ugradbeni ormari, ormarići, stolovi, komode, regali, vitrine, police, kupatilski namještaj, kancelarijski namještaj.

Počeli smo sa radom 2003. godine i od tada bilježimo zavidne rezultate. Prvenstveno, MAMAS ambience se temelji na porodičnom biznisu, što je i naša najveća snaga. Dugogodišnji rad i iskustvo, kao i saradnja sa najkvalitetnijim dobavljačima, dokazuju našu predanost. MAMAS ambience ulazi u vaše domove, dizajnom i izradom namještaja ostavlja trag na vaš svakodnevni život, na sredinu u kojoj boravi vaša porodica.

Klijentima nudimo dizajn, izradu i montažu namještaja visoke kvalitete, kao i projektovanje kompletnih interijera. MAMAS ambience tim sastoji se od arhitekata koji će klijenta do realizacije ideje dovesti najpreciznijim savjetima i inovativnim idejama, te učiniti prostor koji ga okružuje ugodnim mjestom za život. Smatramo da pravilno savjetovanje i edukacija klijenta ima veliku važnost, a kvalitet usluge, predanost poslu i pristupačne cijene su naše konkurentne prednosti na tržištu. Sve navedeno za cilj ima samo jedno: zadovoljstvo klijenta na prvom mjestu.

Uneseni podaci su informativnog karaktera. Ako ste vlasnik ili uposlenik ove firme i želite izmijeniti navedene podatke kliknite na dugme pored.
Zatraži ovaj unos

Karta

Korisničke recenzije

Prosječna ocjena od ukupno: 1 korisnika

Da bi napisali recenziju molimo registrujte se ili se prijavite.
Ukupna ocjena 
 
1.5
Kvalitet 
 
2.0  (1)
Cijena 
 
1.0  (1)
 
MAMAS ambience 2015-07-09 22:37:48 Saka
Ukupna ocjena 
 
1.5
Kvalitet 
 
2.0
Cijena 
 
1.0
Recenzent: Saka    9. Juli 2015.
Tek obnovljeno: 9. Juli 2015.
Top 10 Recenzenata  -   Sve moje recenzije

Osrednji kvalitet, neljubazno osoblje, visoka cijena

Izradu ugradbenog plakara većih dimenzija povjerili smo MAMASu zbog blizine i širokog izbora materijala. Relativno visoka cijena i početna ljubaznost osoblja trebalo je da garantuje i kvalitet izrade. Sve im je objašnjeno i nacrtano tako da praktično nisu ni imali posla što se tiče dizajna. I pored toga morao sam više puta ispravljati crtež samozvane arhitektice jer su uporno mijenjali dizajn.

Bilo kako bilo, na dan ugradnje kasnili su skoro dva sata jer su pogriješili ulaz, iako se stan nalazi u istoj ulici gdje i oni, desetak metara dalje. Valjda je bilo teško zapamtiti dvocifreni broj ulaza. Majstori su se već umorili i prije početka radova jer su dijelove dva puta iznosili na peti sprat (iako smo im i mi kao klijenti rado pomogli). Komentar odgovornih na kritike o greški i kašnjenju je bio "Pa šta" i "Bezobrazno od vas".

Što se tiče samog plakara opet razočarenje. Elementi su bili izrazito loše kantirani, naprosto sa šupljinama između trake i elementa, imali su dosta sitnih oštećenja (što bi se donekle i dalo tolerisati), a svako staklo je bilo izgrebano, ogledalo slomljeno. Jedino što je ispunjavalo nivo kvaliteta je materijal i majstori koji su dosta kvalitetno uradili posao na licu mjesta.

Kada smo odgovornima ukazali na nedostatke oni su se obrušili na nas kako im se ne sviđa naš ton i kako su nas navodno unaprijed upozorili da se to ne može uraditi. Kada smo im pokazali i neka oštećenja u stanu napravljena prilikom montaže počeli su i sa uvredama. Kako oni navodno rade za elitu, kako su oni najbolji, kako su oni arhitekte (gospođica je uzgred tek apsolvent), a mi nismo sklonili namještaj (valjda je po njoj trebalo isprazniti stan da bi oni imali prostora za rad).

Ogledalo i stakla su zamijenili, a najlošije elemente odnijeli na ponovno kantiranje nakon čega su se vratili savršeni (što dokazuje da se ipak može uraditi). Ostali kantovi koji nisu ponovo urađeni su se ubrzo takođe odlijepili ali više nismo htjeli da se žalimo jer ne želim više da imam posla s njima.

Uz sve to pokušali su i da nam podvale fakturu bez fiskalnog računa na plaćanje, kako bi ukrali i PDV. Naravno to nisam htio dozvoliti pa sam izričito tražio fiskalni račun prije konačnog plaćanja.

Finalna preporuka: ako želite loš kvalitet, mizernu uslugu uz uvrede prepotentne tatine kćeri, visoku cijenu bez fiskalnog računa i tretman kao da vam džaba rade - izaberite MAMAS. U svakom drugom slučaju potražite malo bolje, naći ćete sigurno i bolji kvalitet i ljubaznije osoblje koje cijeni vaš teško zarađen novac.

Da li Vam je ova recenzija bila od pomoći? 
1717
Prijavi ovu recenziju
 
FacebookTwitterFeed