1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Prijavite se

Najnovije firme

ELEKTROMEHANIČAR
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Advokat Ermin Gačanović
Korisničke ocjene
 
5.0 (1)
Igraonica Sretna Porodica Tuzla
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Prevodilačka agencija Linguance
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
SUDSKI TUMAČI SARAJEVO
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
DIGITAL MEDIA DESIGN
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Elektromehaničar VKV
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Restoran Picerija Dino
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)

Najnovije recenzije

Advokat Ermin Gačanović
 
5.0
Privatna stomatološka ordinacija - Aščerić dr Safet
 
5.0
Privatna stomatološka ordinacija - Aščerić dr Safet
 
5.0
Privatna stomatološka ordinacija - Aščerić dr Safet
 
5.0
Privatna stomatološka ordinacija - Aščerić dr Safet
 
1.0
SWAN - Preciosa
 
1.0
Babina Beauty Centar
 
5.0
BBI Centar
 
4.0
Art Kuća Sevdaha
 
5.0
Sample banner
 
Sarajevo Uslužne djelatnosti Agencije za nekretnine Agencija za promet nekretninama INGENIUM
 

Agencija za promet nekretninama INGENIUM Agencija za promet nekretninama INGENIUM Popularno

Agencija za promet nekretninama INGENIUM

Info

Adresa
Tesanjska br 3
Telefon
+387 33 943 555
E-mail
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Pronalaženje Vašeg novog doma ili nekretnine u koju želite investirati je korisno iskustvo, pogotovo kada je pored Vas Agencija za promet nekretninama "INGENIUM NEKRETNINE" i njeni agenti za nekretnine. Mi smo tim mladih, iskusnih i odgovornih agenata za nekretnine, spremnih da kroz profesionalno praćenje, kvalitetnu analizu tržišta i obimnu ponudu nekretnina za najam i prodaju, u svakom momentu kvalitetno odgovore na zahtjeve klijenata. Naša agencija za nekretnine u svojoj ponudi obezbjeđuje i nudi samo provjerene i potpune informacije o svim nekretninama zajedno sa fotografijama i detaljnim opisom. Postavljanjem najvišeg standarda poslovanja i uz pomoć inovativnih metoda koje se primjenjuju u poslovanju naše kompanije, naši klijenti uvijek postižu bolje i više. Djelatnosti kojima se bavi naša Agencija za promet nekretninama: Posredovanje kod kupoprodaje svih vrsta nekretnine; Posredovanje kod iznajmljivanja i unajmljivanja svih vrsta nekretnine; Potpuna briga o Vašoj iznajmljenoj nekretnine; Procjene vrijednosti svih vrsta nekretnine; Pregled vlasničke dokumentacije i dovođenje u uredno stanje; Ispitivanje tržišta za prodavatelje i kupce; Pregovori i priprema elemenata za ugovore o prodaji, zakupu ili najmu; Naša Agencija za promet nekretninama se posebno zalaže za temeljna načela struke: Načelo dobrih poslovnih običaja; Načelo povjerenja; Načelo zaštite interesa stranke; Načelo pružanja posredničke pomoći neupućenoj stranci; Načelo savjesnosti i poštenja posrednika te načelo dostojanstva posredničkog poziva. Budući da se naš tim može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom iz oblasti poslovanja sa nekretninama i iscrpno poznavanje kretanja na tržištu nekretnina zasigurno "INGENIUM NEKRETNINE", kao agenciju za posredovanje pri prometu nekretninama čini poželjnim partnerom koji ima stalan pristup svim najnovijim listama slobodnih nekretnina. Prateći trendove i osluškujući želje i potrebe klijenta, našim klijentima pored usluge posredovanja, naša agencija za nekretnine osigurava i kompletnu stručnu uslugu savjetovanja, istraživanja i analize tržišta, procjene i prezentacije nekretnina i njihovog potencijala kao i pravnu podršku. Iako je naša osnovna djelatnost posredovanje u prometu svih vrsta nekretnina, naša Agencija za nekretnine se bavi i zastupanjem, konsaltingom, istraživanjem tržišta, te unaprjeđenjem i profesionalizacijom poslovanja u oblasti tržišta nekretnina. Shvatanje individualnih želja i potreba naših klijenata je naš prioritet a njihovo zadovoljstvo je naš motiv da budemo bolji. Naši klijenti su naši poslovni partneri, što njihove ciljeve čini i našim ciljevima, a njihove uspjehe i našim uspjesima. Vaša Agencija za nekretnine: INGENIUM NEKRETNINE!!!

Karta

Korisničke recenzije

Prosječna ocjena od ukupno: 1 korisnika

Da bi napisali recenziju molimo registrujte se ili se prijavite.
Ukupna ocjena 
 
5.0
Kvalitet 
 
5.0  (1)
Cijena 
 
5.0  (1)
 
Agencija za promet nekretninama INGENIUM 2012-03-28 18:02:55 Saka
Ukupna ocjena 
 
5.0
Kvalitet 
 
5.0
Cijena 
 
5.0
Recenzent: Saka    28. Mart 2012.
Top 10 Recenzenata  -   Sve moje recenzije

Profesionalnost

Ako agenciju za nekretnine Ingenium moramo opisati jednom rječju to bi bila profesionalnost. Agencija Ingenium je posredovala u iznajmljivanju poslovnog prostora, a cijeli proces je sa njima protekao glatko i bez ikakvih problema.
Agenciju čine mladi agenti sa iskustvom. Njihova prednost je što shvataju značaj novih tehnologija u promociji svoga posla pa tako dosta ulažu u svoj web sajt, prisustvo na socijalnim i drugim mrežama kao i klasični medijski marketing. Ukratko: agencija za preporučiti.

Da li Vam je ova recenzija bila od pomoći? 
83
Prijavi ovu recenziju
 
FacebookTwitterFeed