1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Prijavite se

Najnovije firme

Igraonica Sretna Porodica Tuzla
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Prevodilačka agencija Linguance
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
SUDSKI TUMAČI SARAJEVO
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
DIGITAL MEDIA DESIGN
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Elektromehaničar VKV
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Restoran Picerija Dino
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Auto Skola Lemi Force
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)
Baždarević Transporti
Korisničke ocjene
 
0.0 (0)

Najnovije recenzije

Privatna stomatološka ordinacija - Aščerić dr Safet
 
5.0
Privatna stomatološka ordinacija - Aščerić dr Safet
 
5.0
Privatna stomatološka ordinacija - Aščerić dr Safet
 
5.0
Privatna stomatološka ordinacija - Aščerić dr Safet
 
1.0
SWAN - Preciosa
 
1.0
Babina Beauty Centar
 
5.0
BBI Centar
 
4.0
Art Kuća Sevdaha
 
5.0
Hotel Europa
 
5.0

Recenzije koje je napisao/la hnusco

12 rezultata - prikazujem 1 - 10 1 2
 
Restorani
 
2014-05-20 20:59:54 hnusco
Ukupna ocjena 
 
5.0
Hrana i piće 
 
5.0
Ambijent 
 
5.0
Ljubaznost 
 
5.0
Cijena 
 
5.0
Recenzent: hnusco    20. Maj 2014.
#1 Recenzent  -  

Malo i ugodno

Ugodan ambijent, dobra hrana, ljubazno osoblje...

Da li Vam je ova recenzija bila od pomoći? 
10
Prijavi ovu recenziju
Restorani
 
2014-05-20 20:57:51 hnusco
Ukupna ocjena 
 
4.5
Hrana i piće 
 
5.0
Ambijent 
 
4.0
Ljubaznost 
 
4.0
Cijena 
 
5.0
Recenzent: hnusco    20. Maj 2014.
#1 Recenzent  -  

Usluga na nivou

Vrijedi svakog feninga, još ako je dobro društvo, dobar izbor pića...provod garantovan.

Da li Vam je ova recenzija bila od pomoći? 
00
Prijavi ovu recenziju
Restorani
 
2014-05-20 20:55:46 hnusco
Ukupna ocjena 
 
2.3
Hrana i piće 
 
2.0
Ambijent 
 
4.0
Ljubaznost 
 
2.0
Cijena 
 
1.0
Recenzent: hnusco    20. Maj 2014.
#1 Recenzent  -  

Preskupo

Koncept u kojem platiš da sam sebe poslužiš, tjesteninom, salatom, pizzom ili pićem. Tjestenina nije loša, ali ipak je precijenjena.

Da li Vam je ova recenzija bila od pomoći? 
00
Prijavi ovu recenziju
Kafići
 
2013-03-09 23:53:44 hnusco
Ukupna ocjena 
 
5.0
Hrana i piće 
 
5.0
Ambijent 
 
5.0
Ljubaznost 
 
5.0
Cijena 
 
5.0
Recenzent: hnusco    9. Mart 2013.
#1 Recenzent  -  

Neprikosnoveno

Neviđeno, neprikosnoveno...izuzetno i ugodno. Morate posjetiti, svaki detalj je bitan i zato uživajte u detaljima.

Da li Vam je ova recenzija bila od pomoći? 
30
Prijavi ovu recenziju
Restorani
 
2013-03-09 23:51:18 hnusco
Ukupna ocjena 
 
2.8
Hrana i piće 
 
3.0
Ambijent 
 
4.0
Ljubaznost 
 
1.0
Cijena 
 
3.0
Recenzent: hnusco    9. Mart 2013.
#1 Recenzent  -  

Loše

Izuzetno neljubazno osoblje koje je gledalo utakmicu u vrijeme dok su gosti pristutni. Osoblje koje sjedi na stolovima dok gosti u uglu pokušavaju doživjeti taj eltitni restoran...nikako dobar utisak.

Da li Vam je ova recenzija bila od pomoći? 
153
Prijavi ovu recenziju
Tržni centri
 
2013-03-09 23:45:12 hnusco
Ukupna ocjena 
 
3.0
Kvalitet 
 
3.0
Cijena 
 
3.0
Recenzent: hnusco    9. Mart 2013.
#1 Recenzent  -  

Mora bolje

Ranije je bio i bolji i kvalitetniji. Danas, izuzev radnje na 1 spratu koja u nuždi nudi za prvu ruku kućne potrepštine, drugo sve je zapušteno. Ne poklanja se dovoljno pažnje higijeni...mora biti bolje.

Da li Vam je ova recenzija bila od pomoći? 
31
Prijavi ovu recenziju
Tržni centri
 
2013-03-09 23:42:31 hnusco
Ukupna ocjena 
 
3.0
Kvalitet 
 
3.0
Cijena 
 
3.0
Recenzent: hnusco    9. Mart 2013.
#1 Recenzent  -  

Može bolje

Pohvale za besplatni parking, iako je bilo bolje dok su bila 2 besplatna sata, ipak se za 1 sat može puno toga završiti. Potrebno više korisnog sadržaja u centru...

Da li Vam je ova recenzija bila od pomoći? 
10
Prijavi ovu recenziju
Tržni centri
 
2013-03-09 23:41:07 hnusco
Ukupna ocjena 
 
1.5
Kvalitet 
 
2.0
Cijena 
 
1.0
Recenzent: hnusco    9. Mart 2013.
#1 Recenzent  -  

PArking

Parking aparati kradu kovanice...inače preskup parking čak i za kupce i posjetioce centra.

Da li Vam je ova recenzija bila od pomoći? 
21
Prijavi ovu recenziju
Kablovski i internet operateri
 
2013-03-09 23:38:53 hnusco
Ukupna ocjena 
 
4.5
Kvalitet 
 
4.0
Cijena 
 
5.0
Recenzent: hnusco    9. Mart 2013.
#1 Recenzent  -  

Dobro je

Zadovoljni korisnik. Cijenom su iznad "konkurencije"...ali uvijek može i bolje, zato nisu sve "5"

Da li Vam je ova recenzija bila od pomoći? 
19
Prijavi ovu recenziju
TV kuće
 
2013-03-09 23:36:55 hnusco
Ukupna ocjena 
 
5.0
Kvalitet 
 
5.0
Cijena 
 
5.0
Recenzent: hnusco    9. Mart 2013.
#1 Recenzent  -  

Super

Dinamični, mladi, objektivni...za pohvalu.

Da li Vam je ova recenzija bila od pomoći? 
00
Prijavi ovu recenziju
12 rezultata - prikazujem 1 - 10 1 2
FacebookTwitterFeed